Om ÉDOMUN HusKontroll och besiktning

Välkomna till E'domun HusKontroll och Besiktning!

Jag heter Pontus Gustafsson och jag har en bred erfarenhet av skaderegleringar i samband med "dolda fel-processer", samt en djupare kunskap av reklamationshantering gentemot besiktningsföretag.

Jag har varit verksam i besiktningsbranschen i dryga tio år vid det här laget och tycker det är fantastiskt roligt att hjälpa människor med deras hus.

Genom speciellt anpassade tjänsterbjudanden och kursutbud och vill jag med E'domun HusKontroll  hjälpa köpare, säljare, mäklare och Juridiska ombud att genomföra både trygga och ekonomiskt gynnsammare bostadsaffärer.

Har ni frågor kring fukt, mögel och undersökningsplikten eller har ni funderingar kring ansvarsfrågor kopplade till "dolt fel" så är ni välkomna att höra av er till mig. Ni når mig på:

 

E-post: pontus.gustafsson@edomun.com

Mobil: 070- 25 77 687

 

Varför Varför E'domun HusKontroll

Under mina år på ett välrenommerat besiktningsföretag (Anticimex) som både besiktningsman och kvalitetsansvarig har jag många gånger mött konsumenter när de precis ska köpa hus eller när de har flyttat in. I dessa möten så har jag uppfattat ett stort behov av fördjupande kunskap kring vad man ska tänka på när man köper hus.
En vanlig kommentar är att: "...allt det här (fukt, mögel och ansvar) som du har berättat skulle man ju ha fått reda på långt innan vi började titta på hus"

 

En kund sa nyligen när jag bistod i ett doldafel ärende:

”Informationen har varit väldigt behjälplig i klarläggandet vad som kan anses utgöra ett dolt fel i fastighet och så här i efterhand så hade vi behövt använda denna tjänst INNAN vi köpte huset”

Det jag har uppfattat av kunders behov är att man önskar en bättre förberedande möjlighet, att själv skaffa sig oberoende och bättre kunskap så att man kan genomföra en tryggare och ekonomisk gynnsammare bostadsaffär.

 

Vision och affärsidé

Vision
Att för bostäder och byggnation bli Sveriges ledande tjänsteleverantör för konsumenter, byggbolag, mäklare och juridiska ombud.

 

Affärsidé
Att erbjuda speciellt anpassade tjänsteerbjudanden för en trygg och lönsam fastighetsaffärer.

 

Kundlöfte
Att med personligt engagemang och hängivenhet leverera en unik kunskap för dig och din fastighet.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.